2017. okt 05.

Milyen is a "pucctalan" utazás

írta: Tulemme
Milyen is a "pucctalan" utazás

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit is jelent az, hogy "pucctalan".

Amióta csak az eszemet tudom, mindig is a különleges, mások által kevéssé ismert és sokszor kevéssé kedvelt helyeket szerettem megismerni. Ez a vágy csak erősödött, mikor egyetemista koromban egy átlag diák alacsony költségvetésén kellett megvalósítanom mindent, legfőképp az utazásaimat. Ami akkor kényszer volt azóta megszokássá vált, de mégsem érzem azt, hogy veszítettem volna bármit is azzal, hogy nem luxusszállodában töltöm az éjszakáim egy-egy kiruccanás során. Bár néha az is megesik.

Szerencsémre találtam magam mellé valakit, aki szintén azokat a "kietlen tájakat" kedveli, mint én. Olyan helyeket választunk célul, amire az ismerőseink többsége csak elkerekedett szemekkel kérdez vissza: 

  • De miért?! 
  • De miért oda?
  • Jobb hely nem volt?
  • Ti folyton mentek valahova!
  • Annyit utaztok! Hogyan?

Ezeken a kérdéseken felbuzdulva határoztuk el, hogy blogot fogunk indítani.

Szeretnénk az előítéleteket kigyomlálni, megmutatni azoknak a helyeknek a szépségét, amelyektől sokszor tartanak az emberek.
Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy nem kell milliomosnak lenni, sem évente 100 nap szabadsággal rendelkezni ahhoz, hogy az embernek lehetősége legyen egy kicsit utazni, élni, világot látni, új dolgokat kipróbálni.
Szeretnénk inspirálni mindenkit arra, hogy azt az egy életét, amely megadatott, ennek fényében tudja leélni.

dsc_2333_little.png

 

Szólj hozzá